Tina reloaded

 

Ea poate fi asa:

sau asa:

si asa:

Mie, insa, mai mult imi place asa:

si asa:

chiar si asa:

Cel mai mult, insa, m-a surpins asa:

Acum o saptamana am descoperit-o pe Tina Kandelaki. Trebuie sa recunosc ca sunt cam inapoiata in materie de glamur rusesec. Auzisem de ea, insa, habar nu avem cine este si ce face, in afara de faptul ca apare la televizor.

Am „cunoscut-o” pe Tina prin blogul sau, pe care il citesc deja in fiecare dimineata. Imi place cum scrie, imi place cum gandeste si imi place ce face. Chiar daca toata activitatea ei e acoperita cu un strat gros de sos „a la PR”. Dar, e si normal.  Atunci cand ajungi sa ai un nume care exista deja indiferent de ceea ce faci, trebuie sa stii sa te „ambalezi” frumos si sa te prezinti lumii mari. Tina, se vede bine, a fost o eleva exemplara si a invatat toate smecheriile PR-ului.

Cel mai mult, insa, imi place la Tina Kandelaki ca a stiut sa se reinventeze, sa devina mai mult decat o femeie care epateaza de pe copertile revistelor si din stirile mondene. Ea a evoluat odata cu trecerea anilor si odata cu cresterea copiilor sai. Or, ceea ce faci cand copiii tai au 1 an sau 2-3 ani, nu mai poti face atunci cand ei au crescut si incep sa descopere cum e alcatuita societatea in care traiesc.

Tina Kandelaki este un om-orchestra prin definitie. Prezentatoare a doua emisiuni total diferite (una pentru si despre copiii foarte talentati, alta – interviuri televizate cu oameni celebri: politicieni, actori, miliardari, cantareti etc), patroana unei companii de PR si productie tv, prezentatoarea unei emisiuni radio, proprietara unui restaurant de bucatarie georgiana, membru al „Camerei Publice” din Rusia, activist civic, femeie proaspat divortata, mama a doi copii, fiica iubitoare si nora exceptionala (chiar dupa divort Tina continua sa locuiasca cu soacra ei, ceea ce  consider remarcabil).

Bravo, Tina!  Mai da Doamne si la noi asa femei inteligente, frumoase, pline de initiative si care sa vrea ca toti copiii s-o duca bine, nu doar ai lor.

foto: de pe sfantul google

2 gânduri despre „Tina reloaded

  1. Am vazut 1-2 emisiuni cu ea, acum citiva ani. Nu tin minte sa fi fost ceva deosebit. Mi se pare ca a prezentat emisiunea „Duet s zvezdoi” ori ceva de genul ista, impreuna cu Sobchak. Doua duduii care rideau cu si fara motiv. Cred ca s-a mai schimbat de atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s