Micile placeri ale vietii 2

Imagine

De cateva saptamani am acest bol crosetat din fir de jersey. E un cadou de la Irina, o moldoveanca stabilita, de ceva timp, la Bruxelles. 

Irina este un om din tagma mea sau, cum ar zice francezii, de ma tribu. Desi ne cunoastem de relativ putin timp, ea oferindu-se sa-mi fie gazda in cele doua zile petrecute vara trecuta la Bruxelles, impreuna cu Ilinca, ne-am lipit una de alta rapid. Asa cum si se cuvine oamenilor din acelasi trib.

Irina are degete magice. Ca sa va convingeti, vizitati-i blogul.

Apropo, un astfel de bol se croseteaza usor si rapid. Daca nu aveti un ghem de fir de jersey la indemana, puteti sa va descurcati cu un tricou uzat. Taiati din el fasii, le impreunati si crosetati cu placere!

4 gânduri despre „Micile placeri ale vietii 2

      • В медицинской промышленности многих стран из соплодий маклюры оранжевой изготавливают препараты (для стимулирования сердечной деятельности, антибиотики), а в народной медицине используют как средство для заживления ран и лечения ревматических заболеваний, млечный сок удаляет бородавки(безболезненно), а участки кожи поражённые грибком темнеют как и отмирающие бородавки, останавливает кровотечения (наружно).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s