Idei simple pentru orase frumoase

Sunt o sceptica atunci cand ma gandesc cat de minunat ar putea fi orasul nostru. Si acest scepticism ma doare. Uneori atat de mult, incat imi vine sa inchid ochii ca sa nu vad cat de frumos si destept traiesc altii. Cu resurse putine, cu idei aparent simple, dar gigantice ca executare si impact.

***

Olandezii au venit iar sa-mi strice somnul. O idee simpla, simpatica, care implica, in primul rand copiii, dar care nu-i lasa indiferenti nici pe maturi. Campania gandita de agentia Dawn pentru Gradina Zoologica din Amasterdam, Artis (situata nu departe de centrul capitalei) prinde doi iepurasi odata: pe de o parte promoveaza Gradina, printr-o metoda ludica si participativa, pe de alta da putina viata si culoare locurilor mai putin impresionante, dar inconturnabile intr-un oras.

***

Savurati, invidiati, minunati-va si rugati-va sa fim si noi mai ingeniosi. Orasul va castiga. Iar odata cu el si copiii nostri.

foto: fubiz via Black*Eiffel

5 gânduri despre „Idei simple pentru orase frumoase

  1. Idei simple pentru orase frumoase (II) « Alo… BEBE!

  2. ce-ar fi dacă ne-am strânge pentru o oră în care să vorbim despre cum putem să ne înfrumuseţăm oraşul, noi, mamele, dacă autorităţile nu fac nimic? :-)
    spor-t.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s