Actualitati. Sexy mosque, printul care alapteaza si cantareata careia ii curge ceva

rihanna-mosque-102013sp

Rihanna cred si-a facut cont pe una dintre retelele de socializare si prieteneste cu moldovenii. Altfel nu vad de ce ar poza cu genunchiul scos in fata si o mana pe coapsa in fata unei moschei din Abu Dhabi.

article-2470055-18E0BB5500000578-435_470x627

Printul William…alapteaza. De aceea ca in zilele noastre numai sexistii cred ca doar femeile au privilegiul alaptarii. Cine doreste, poate sa-l aplaude.

ku-bigpic

Katy Perry vrea sa fie echivoca si ii reuseste. Ce-i curge femeiustii, de fapt? Si ce curge de acolo? Deocamdata, vad doar doua posibilitati. Si niciuna nu ma incanta.

PS: Vrem o casa regala transparenta! – au tot cerut britanicii si s-au ales cu cuplul de mostenitori goi pusca. Eu toate le inteleg, dar mai putin talpa cu rapanici a Printului William.article-2470055-18E0B6D600000578-758_964x649

Socam ca sa nu disparem!

EDIT: ca sa nu ne chinuim reciproc cu scrisul, vreau sa mentionez ca pozele cu familia regala sunt false. Dar, asta nu exclude comicul situatiei. Iar imaginea cu dispozitivul minune e chiar o revelatie pentru mine.

foto: gossipcenter, dailymail, jezebel

5 gânduri despre „Actualitati. Sexy mosque, printul care alapteaza si cantareata careia ii curge ceva

  1. Ultima poza a fost o gluma. Protagonistii sunt niste sosii, nu sunt membrii casei regale. Plus ca nu cred ca dadeau acordul pentru poze goale.

    • Lucia, stiu despre pozele care sunt trucate. Pe mine mai mult dispozitivul „utilizat” de print ma amuza. Talpile murdare nu sunt decat un bonus pe care britanicii l-au meritat din plin:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s