7 gânduri despre „Despre masculii feroce

 1. Nu stiu cat de multi din noi s-ar fi implicat in educarea „babatului” fiind martorul unei asemenea atitudini. Eu vad de fiecare data cand merg in autobus femei care isi lasa barbatii sa se aseze pe scaunul de la geam, ele asezandu-se pe cel din margina, pentru ca nu cumva sa vina vreo „baba”, o femeie gravida sau una cu copil si sa vrea, Doamne fereste, sa-l scoale de pe scaun pe puiuțul ei. Iar daca se intampla, totusi, sa urce asa cineva, atunci mai bine se va scula ea, lasa-l sarmanelul sa steie, ca e obosit.
  Aici e cazul cand indignarea ca o femeie poate rabda si se conforma unei asemenea atitudini depaseste insasi netrebnicia acestei atitudini.
  Iar in acest caz n-ai sa te bagi cu sfaturi in capul unei asemenea femei. Pentru ca e treaba ei, pana la urma, cum va dormi.
  Si acum, cine-i de vina ca acasa ea trebuie sa steie „smirno” si sa indeplineasca comenzile? Iar daca crâcnește… Poc!
  Dragi femei, lasati-va „barbatii” sa fie barbati.

 2. Ati fost martora la o situatie „obisnuita„, desi neplacuta. De fapt, ce deducem din cele relatate de Dvs.?! O reactie emotioanala la o badaranie, doar atit. Nemultumirea fata de femeiile care se lase ”deturnate” de asa barbati? Asta-i ideea? Mai departe ce?! Ati remarcat un fenomen mai mult decit cunoscut, dar l-ati lasat fara nici o abordare, desi ati putut sa mergeti in substanta.

  • Iurie, pentru a merge in substanta e nevoie de ceva mai mult spatiu decat il ofera un editorial pe Perfecte.
   Scopul acestor texte este ca in urna cititrii lor sa apara niste intrebari. Raspunsul la ele il gaseste, deja, fiecare in parte.

   • Desigur are dreptul la existenta si asa o tactica, doar ca judecind dupa comentariile ce le plaseaza lumea, nu prea se intimpla. Or, omul nu face decit sa foloseasca situatiile care le scoatei in evindenta pentru a-si ”orna” orgoliul dupa formula ”uite cum sunt EI, pe cind EU sunt altfel”. Dar nu sunteti doar pe site-ul asta ”nastrusnic” (perfecte), scrieti si aici. :)

    • Iurie, stiti de cand am inceput sa scriu (aici), apoi pe perfecte.md, am observat un lucru, care ma mira la inceput (din naivitate, cred) – oamenii inteleg foarte diferit ceea ce scriu/zic alti oameni. Si daca nu demult inca ma nedumerea chestia asta, iar uneori chiar ma intrista, acum m-am impacat cu faptul ca fiecare e liber sa inteleaga cum vrea si sa reactioneze cum poate.

     • Ca oamenii reactioneaza diferit este discutabil, eu cred ca oamenii doar formuleaza diferit. Iar in privinta intelegerii – intr-adevar e diferita, doar ca oricum acete ”intelegeri” se pot compartimenta in citeva categorii. Dar e o tema mai complicata. Acum intrebarea este alta, va opriti doar la ”afișaj” sau mergeti mai departe?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s