Masturbam menstruand sau menstruam masturband sau when enough is really enough?

d77a54c4ad8fcd7a1a473183c0eacbc8_1_c_590x243

Toata viata fetele, care devin apoi femei, sunt obsedate de gandul ca acus-acus o sa curga si ca marea rusine a vietii feminine se va produce. Nu stiu daca este un bau-bau mai strasnic la noi, femeile, decat gandul ca o pata  de sange ar putea sa apara pe fusta sau pantaloni. In public. Fara acoperire.

Al doi-lea bau-bau ar fi sa ne prinda cineva in timp ce ne autosatisfacem. Aici frica este una impartasita de ambele sexe. Presupun.

Ei bine, Petra Collins, designerul care lucreaza cu brand-ul (putin controversat) American Apparel, a scos aceste frici pe covor. Adica pe un tricou. Vagina Shirt sau Period Power T-Shirt este „maicutsa” cu care n-ar trebui sa apareti in fata mamei, profesoarei, buneilor, viitoarei soacre, invatatorei copilului, vecinei pe nume de Valentina Kirilovna si la cantina „Sindicatelor”.

Acest tricou este, la fel, din categoria: „Hm, nici nu stiu ce sa cred.” (Dar daca foate sincer, imi face cu ochiul).

foto: google

3 gânduri despre „Masturbam menstruand sau menstruam masturband sau when enough is really enough?

 1. Ce sa crezi? Eu cred – epatare decadenta. Incercare de a impinge numele pe contul sfidării hotarului traditional intre public si intim. Urmatorul pas este actul de defecare pictat ”artistic” pe o rochie de mireasa. E un recurs la ceea ce civilizatia justificat a plasat la alt capat al paradigmei estetice.
  Incercari de genul asta vor fi tot timpul, ratiunea e simpla. Cu cit mai mult bulversare cu atit mai multa atentie. Iar fricile femeiesti, cred eu, au treaba doar facultativ aici, oricum tipesa a pornit pentru afect nu pentru solidaritate. Cine vede aici solidaritate, se consoleaza dupa regula impotentului care isi spune ”in schimb frumos atirna”.
  Iar actul de masturbare care se presupune ca ar fi (nu cred ca multe femei se masturbeaza in timpul ciclului) e doar aducerea la exterma a convulsiei de epataj. Sa le ambalez impreuna ar fi tot asa cum ai face o pictura cind doi se saruta in timp ce unul urineaza.
  Daca ar fi posibil (dar nu este, din pacate) pe linga asa ”opere” trebuie de trecut asa cum treci pe linga un rahat de ciine pe marginea drumului – constati, te feresti și mergi mai departe.
  Discutia despre fricile femeisti legate de ciclu sau masturbare ca fenomene psiho-fiziologice si antropo-sociale e mult prea complicată si importanta ca sa fie abordată in cadrul reflectiei asupra acestei … nici nu stiu cum sa-i spun, cred ca scrematuri de evidentiere de care este obsedata tipesa.

  Apropo, exista un tip de literatura care se bucura de popularitate ”dinoporno” – actul sexual intre femei si dinzauri. Cum va place zborul fanteziei?

 2. in opinia mea, e cel mai minunat, cel mai natural fenomen din lumea asta a noastra, a femeilor… lucrurile firesti nu sunt rusinoase…eu as purta un asemenea tricou, mai ales atunci cand fetita mea ar face varsta , la care eu ar trebui sa ii explic ce se va intampla in curand cu al ei corp…explicit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s