Mame la 60+?

1236439_653458014678070_1383537310_n

Ca Pugaciova „si-a cumparat doi copii”, Dumnezeu cu dansa. Dar cum ramane cu micul detaliu ca ei nu i-a mai ramas atat de mult de trait?

Ideea de a „face” copii la o varsta cand trebuie sa-ti cresti nepotii si sa speri sa ajungi sa-ti vezi stranepotii, imi pare de un egoism cras si de un narcisism numai cum divele sunt in stare sa-l cultive.

Despre asta si despre multe altele pe perfecte.md in editorialul de ieri.

Nu va sfiiti sa comentati, sa dati cu like-ul, sa sugerati sau sa criticati.

Reclame

3 gânduri despre „Mame la 60+?

  1. Nu mi se pare corect sa spui ca „ei nu i-a mai ramas atat de mult de trait” ,- nimeni nu stie ce il asteapta miine, – o mama de 20 de ani poate sa nu mai fie, iar una de 60+ sa mai aiba mult si mult de trait.
    Iar ceea ce priveste de decizia unei femei de a avea copii la orice virsta eu o salut, nu e o greseala de a avea copii chiar si la o virsta inaintata, important e de ai creste si ingriji corect (sa isi iubeasca parintii neconditionat-tineri sau batrini). Cred ca multi copii care au parinti tineri si rai ar visa la o asa mama ca Alla Pugaciova.

  2. Ideea de a deveni mama la aceasta varsta e una cu care nu vibrez din simplul motiv ca „plozii” au nevoie de mama pana la 18 ani cu varf si indesat. Despre dorinta de a oferi partenerului de viata posibilitatea de a avea proprii copii nu voi comente pentru ca si aici cred ca vorbim despre acelasi egoism si narcisism despre care comentai…pana si ideea de a imprumuta o mama pentru a da viata unor copii mi se pare un pic trasa de par…dar noua oamenilor ne place sa sfidam natura si sa demonstram ca suntem mai tari ca ea si ca noi detinem controlul. Doar ca nu ne gandim niciodata ca aceasta sfidare a naturii la un moment dat se va rasfrange asupra propriilor copii, caci roata se intoarce si echilibrul se restabileste intr-un fel sau altul pana la 1 3-a generatie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s