De nepretuit. Strategie de time management.

Momentele cand necunoscutii iti ofera mana sau vorba lor sunt de nepretuit. Cum sunt de nepretuit si clipele in care ti se permite sa fii slaba, proasta si neputincioasa.

Diminetile, in care taxatoarea din troleibuz, cu care circuli deja al treilea an, iti zambeste, te saluta si te intreaba daca v-ati mutat, de aceea ca a observat ca urcati la alta statie, sunt de nepretuit. Asa cum sunt de nepretuit si cuvintele unui necunoscut care iti scrie ca te-a vazut pe strada si ca in realitate arati mai bine decat pe o poza photoshopata plus un machiaj profesionist.

Serile, cand stai la statie si iti astepti copilul, care sta dupa-amiezile la bunica, vorbind la telefon cu cea mai buna prietena, asteptand impacata ploaia, sunt de nepretuit. La fel ca si cei patru ardei umpluti, calzi, gasiti in ghiozdanul copilului. Bunica a avut grija.

Noptile, cand te gandeai ca gata, de aceasta data a fost ultima data. Am fost prea nedreapta, a fost prea dur… si cele doua maini se gasesc. Maini prinse de corpuri separate. Noptile cand inchizi ochii si intelegi ca inca nu, inca mai sunteti, inca mai puteti, inca este cineva care sa respire domol la o intinsatura de cot. De nepretuit.

Deocamdata, nu am gasit o alta metoda de a tine pas cu aceasta viata haotica si stresanta, decat prin a ma bucura de aceste micutisme de nepretuit. Or, aceasta este strategia mea de time management pe termen lung, adoptata in aceste vremuri de rastriste.

Astfel de zile ne sunt date pentru a intelege cat e de important sa ne inconjuram de oamenii potriviti.

6 gânduri despre „De nepretuit. Strategie de time management.

  1. O mica rugaminte catre redactia blogului.

    Vad ca ai inceput sa postezi si pe NEperfecte, business is business, inteleg, dar please, lasa un link aici ca sa putem trece si sa citim pe site-ul mentionat.

    Merci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s