Femeile frumoase tot sunt inselate

Imagine

Monica Bellucci si Vincent Cassell divorteaza. Gurile rele spun ca el si-a gasit o iubita. Si ca ochii care nu se vad se uita, cei doi locuind in orase diferite, desi tanti Nastea ii oferea intotdeuna ca exemplu de relatie reusita – doua case, doua orase, doi oameni care se respecta si isi respecta spatiul intim. Dar nu a mers.

Ca sa vezi, femeile frumoase si extrem de crocante tot pot fi inselate. Si ele pot deveni neinteresante pentru cineva. Obositoare. Obisnuite. Repetitive. Redundante. Sau, pur si simplu, goale.

Sau poate ea il gaseste plictisitor deja. Si toate pozele astea cu el prin reviste si tabloiduri. Si hainele ce si le ia. Si declaratiile patetice. Cum a putut ea sa-l suporte atatia ani? Si de-ar fi un amant ca lumea, dar nu…nu-l duce capul si orgoliul. Si numai femei in jurul lui. Tinere. Agasante. Si el care se umfla in pene, ca un cocosel la prima gaina.

Pana la urma nu conteaza. Oamenii obosesc unii de altii. Intr-o zi gluma lui nu mai e gluma, ci prostie crasa. Intr-o zi, ea nu mai este femeia frumoasa pentru care era gata sa sparga capete si sa scoata ochii tuturor celor care o priveau, atat de dorita era. Sau s-o asculte ore in sir, s-o priveasca dormind. Ea a redevenit o femeie oarecare.

foto: dailymail.co.uk

7 gânduri despre „Femeile frumoase tot sunt inselate

  1. am divortat frumos si foarte recent, fara motiv real, chinuind vara asta in intrebari retorice.
    ca sa aflu , ca o are pe alta, cu 14 ani mai mica :) si o ascunde bine de ochii lumii, ca ma rog, si barbatii vor sa para Dumnezei.

    casniciile dispar ca valoare. prezinta doar un instrument al societatii sa impui cuiva ceva in schimul sexului. si cum apar dupa o ploaie buna tomnatica, asa si dispar. se vede ca Monica nu a fost scutita de farsa aceasta.

  2. Nu exista retete universale, cum nici ingrediente secrete. Se despart cele mai reusite cupluri fie ca locuiesc la distanta, fie ca stau in fiecare zi cot la cot, fie ca sunt ambii frumosi, fie ambii niste nenorociti. O relatie este munca in primul rand, atat asupra ta de sine statator, cat si ambii asupra cuplului. Munca, care aduce placere, dar intr-o buna zi placerea dispare sau cheful. Se duce elanul cum se duc toate. Iar motive pot fi atat de multe sau chiar nici unul. Pur si simplu trece, atat. Pana la urma cuplurile durabile sunt cele care invata sa nu piarda placerea din aceasta munca sau cred ca nu se gandesc la asta.

  3. Mă,

    Eu înţeleg că eşti invidioasă rău pe frumuseţea lui Monicuţa, că Bunul Dumnezeu nu a creat din tine o Zeiţă ca din ea, dar nici aşa…

  4. Intr-un ziar italian Monica Bellucci a spus ca nu crede in fidelitate carnala, ea nu-si telefoneaza sotul cu insistenta pentru a vedea cu cine este – nu o intereseaza, pe ea o intereseaza dragostea, restul mai bine sa nu stii…Dupa asa o teorie eu as putea spune ca George Clooney este iubitul meu – nu-l telefonez sa vad ce face si cu cine deoarece nu ma intereseaza, dar il iubesc… Speram ca ea a fost initiatoarea divortului, pentru ca in caz contrar, chiar daca esti Monica Bellucci, chiar daca iti autorizezei sotul sa te tradeze (dar cu discretie), nu poti fi sigura ca nu vei divorta intr-o zi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s