Linkuri pentru duminica

 

Un tutorial foarte util pentru cei care cred, ca si mine, ca ambalarea cadourilor este o arta si ca ea poate fi oferita ca bonus valoros pe langa cadoul propriu-zis. Hartie de ambalat cu cele mai frumoase Instagram-uri.

Eu si plantele de camera e o istorie aparte si foarte speciala. In relatia noastra de la dragoste pana la ura e doar un pas. Din aceasta cauza, am redus drastic numarul lor si caut mettode altrenative de inverzire a spatiului locativ. Si iata ca am gasit o idee foarte promitatoare.

Noi de mici am fost invatati ca retete usoare nu sunt. Si de cate ori incercam sa solutionam o situatie dificila pe o cale usoara, se trezeste in noi Viermele Mancator de Suflet, care vegheaza ca noi sa „fim in rand cu lumea” si sa nu cedam dorintei de deschidere si dedramatizare spre care tinde eu-l nostru chinuit. De multe ori m-am prins ca spun ca nu cred in retete, in „cele 10 cai de a…” sau alte formulari care vin sa ne pice ca mura-n gura. Acum, insa, traiesc cu un mic experiment – cand dau de aceste solutii pentru o viata mai buna, le citesc, le memorez, apoi le aplic foarte constiincios cand e situatia. Si ajuta! Da, ajuta! Incercati, va rog! Iata, de exemplu, solutia pentru zilele cu furie.

Se zice ca nu e nimic mai dulce pe acest pamant decat copiii si pisoii. Daca va regasiti in aceasta afirmare, atunci fotograful Andy Prokh va este nasul. O serie de fotografii adorabile.

Frumusetea e in ochii celui care priveste. Parisul prin ochii acestei femei, este un vis.

Piesa saptamanii (si a lunii, deoarece a fost inregistrata in ajun de 1 mai), este o piesa care imi place din mai multe motive, dintre care jumate sunt foarte subiectivo-personale:

 

Filmul saptamanii (si cel a tuturor timpurilor pentru mine – Jean-Paul Belmondo tanar este un adevarat balzam pe o inima de femeie):

*”Breathless” in engleza.

foto: de aici

4 gânduri despre „Linkuri pentru duminica

 1. I had to put your text through Google Translate to see the language and understand what you were saying. Two things, the words you use and the way you write to express your thoughts is magical. Your expression is beautiful. And the second, an enormous thank you for such kindness about my Paris images, I am truly humbled. Carina xx

  • Carina, thank you so much for your kind words! I am a big fan of your work and I cannot put in words the beauty of your pictures. Thank you for what you do!

 2. Fotografiilie cu pisoiul si copilul sunt adorbile :). Multumim!

  P.S. Diana, poti te rog sa pui in configuratie ca atunci cind faci click la un link de pe website-ul tau sa se deschita in pagina noua? Pentru ca acum cind faci click pe un link, website-ul nou se deschide in locul la al tau, iar tu pui linkuri atit de interesante incit eu nu ma multumesc doar cu un articol si ma uit ce mai este interesant si dupa ce sunt ratacita dea binelea in noul website tre sa il deschid pe al tau din nou si sa caut articlolul pe care il citeam :(. Multumesc!

  Ador linkuri pentur duminica!

  • Dana, merci!

   Ok, imi voi framanta mintea maine si voi gasi o solutie.
   Daca nu vin cu nicio schimbare, inseamna ca Worpressul imi limiteaza miscarile, deoarece sunt un user basic, si nu premium :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s