Enigmele naturii umane

Caile Domnului sunt nebanuite, dar cele umane nu sunt mai putin misteriose.

Bunaoara calea spre minunile botanice ale Dendrariului poate fi prin poarta, in schimbul la 4 lei de om matur, sau printr-o deschizatura in gardul de fier pe care poti s-o depistezi doar cunoscand bine locul.

Un master-class in acest sens ne-a fost oferit ieri de catre o familie formata din tata, mama si copilul. Ramane o enigma cauza care l-a facut pe seful acestui trib, un individ de 1,90 m, sa se strecoare atat de rusinos printre gratiile gardului, taraind-o dupa sine pe sotia sa vadit insarcinata (~8 luni) si pe copilul lor minor. O fi oare incapacitatea lor financiara? Ma indoiesc.

7 gânduri despre „Enigmele naturii umane

  1. Foarte urit sa faci asa. Eu aici achit cel putin 1 euro pentru o intrare la Gradina Botanica, si imi pare putin pentru placerea pe care o primesc. (Austria, Linz)

  2. eu fac la fel cu prietenii mei , dar achitam la iesire pentru ca o facem pe poatra principala . E unu din cel mai obraznic obicei . ))

  3. Cred ca e vorba de o simpla deprindere: de a obtine ceva dorit fara cel mai mic sacrificiu. Si eu ma intrebam intr-o zi: la ce bun sa furi lucruri inutile pentru o alta persoana decat proprietarul, cum ar fi carnet aproape plin de inscriptii?!

  4. urit…insa specific, cu parere d erau, ptr locuitorii din RMoldova. sunt sigura ca la cinema sau restaurant lasa mai mult de 200 lei fara sa numere ce le-a ramas in buzunar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s