Aseara la „Tara lui Dogaru”

Cei care nu sunt abonati la minunata pagina Alo Bebe din Facebook  nu au aflat ca aseara, in timp ce toata lumea privea grozavia de Eurovision made in Moldova, eu am fost invitata la Publika tv, emisunea „Tara lui Dogaru”, sa povestesc de pe pozitia unui cetatean de rand si parinte simplu in ce conditii de grajd sunt tinuti copiii la Centrul Mamei si Copilului si cum in tot blocul pediatric exista un singur wc pentru miile de vizitatori si acela cu doar doua cabine, una dintre care e de obicei inchisa, iar cealalta e plina de deseurile corpului uman si, respectiv, imposibil de utilizat.

Discutia a fost neconstructiva, cum si era de asteptat. Doi dintre cei patru invitati, actualul si fostul director a Centrului, si-au aruncat reprosuri pe parcursul intregii ore de emisie. Cel mai picant moment a fost, desigur, momentul in care actualul l-a trimis pe fostul la psihiatrie.

Eh, vesel a fost sa vezi cum doi oameni maturi, condusi doar de interese de grup, nu au nici cea mai mica treaba ca pacientii se spala in lighenase sau ca dorm pe niste saltele mizerabile. Ei au familii si amante de intretinut, biznesuri de facut si credite de platit.

Pentru cei curiosi sa auda si sa vada, va doresc vizionare placuta!

Conditii de groaza in spitale

4 gânduri despre „Aseara la „Tara lui Dogaru”

  1. cred ca am o intrebare ce deviaza de la subiect, de ce in emisiuni se invita oameni fara abilitati de comunicare, ratingurile sa creasca? din cate tin minte spectacolele intodeauna sunt adorate, asta e un fel de joc pe ecran doar ca sa sustraga de la problema ce poate fi discutata in esenta?
    emisiunile fara spectacole sunt audiate?

  2. WC ca Wc…pe mine cel mai mult ma irita faptul ca in aceasta institutie sunt magazinashe cu jucarii amplasate in asa fel incit sa dai cu nasu in ele cind treci cu copilul….pe care nu ii poti linisti isterica o ora intreaga ….jucarii cu preturi triple

    • Despre ele tot am pomenit. Si raspunsul a fost ca pana in 2014 le expira contractele de arenda. Bine, dar cine naiba le-a dat voie sa vanda rahatul cela acolo? De ce in genere aceste contracte au fost incheiate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s