Despre flori

Femeilor le plac florile -iata asa un truism. Desi, sunt unele carora florile nu le plac. Dar despre ele alta data.

Asadar, femeilor le plac florile si barbatii se grabesc sa le impresioneze si sa vina la prima intalnire (a doua, a treia…nu conteaza, intr-o zi ei oricum vor aparea cu flori) cu un buchet sau cu un trandafir cat o coada de harlet. Si merge femeia pe strada cu matura ceea infasurata in hartie fosnitoare de o culoare dubioasa sau taraie din urma ei coada de harlet, stanjenita, obosita, dezamagita. Si merge el alaturi de ea, plin de sine, important, inspirat, cu neuronii impacati – el a facut ceea ce trebuia. El i-a adus flori!

Pai iata, dragi barbati, noua ne plac florile. Multe, colorate, monocrome, marunte si mascate. Doar ca ele nu trebuie sa arate ca o matura infasurata in hartie verde/roz neon. Si nici a coada de harlet sa aduca (cui i-ar placea sa-si aminteasca la o intalnire romantica despre muncile agricole?) Si, cel mai important – noi, femeile, de obicei ne simtim ca niste proaste cand mergem pe strada alaturi de un barbat plin de sine (el doar si-a indeplinit datoria), prefacandu-ne ca ne intereseaza povestea lui despre cum si-a indeplinit planul cincinal de la birou sau cum a fost vornicel de frunte la nunta lui varu-sau sau despre ultimul album a celor de la „The editors”, iar in mana tinem o matura grea, incomoda (de parca maturile duse in mana ar putea fi comode), care ne trage la pamant si unicul gand in stare sa mai existe in capul nostru turmentat de nervi si discursuri pline de importanta, este „Cand, naiba, voi ajunge acasa sa ma debarasez de chestia asta?!”

Deci, pentru a nu transforma intalnirea intr-o catastrofa (mai ales prima intalnire), nu aduceti femeii flori daca in urmatoarea clipa dupa inmanarea acestora nu ati urcat-o intr-un mijloc de transport si ati dus-o intr-un spatiu locativ.

Iar pe final cel mai pretios sfat – cel mai bun moment de aparut in fata unei femei cu flori este a doua dimineata. Cand ea se trezeste.

Reclame

8 gânduri despre „Despre flori

  1. Da de unde stiu cand ea se trezeste ? Ca no sa stau cu florile sub usa toata dimineata pana iese din casa xD

    Singura daca cand am daruit flori, erau lacrimioare, si nici mijloc de transport nu era, am inconjurat tot orasul pe jos…. Bune timpuri mai erau, atita ca intradevar probabil era greu de mers atata cu florile in mana…

  2. Dar eu ce sa fac? Mie florile imi plac. Primeam candva lalele invelite in flori de ziare, zambile in coaja de nuca de cocos si trandafiri marunti in manunchi. Nici acum n-as putea sa ma plang ca mi s-ar da un buchet ales fara gust. Numai ca nu mi se ofera. Cu sau fara aluzii. Asta cum de interpretat?

  3. Eu nu iubesc florile…eu astept alta data :D
    Si pe linga faptul ca e incomod sa le duci dupa tine si strica ireparabil seara, se mai intimpla si alergiile(am patit)… :D

  4. Ehehe, dap sa vezi cum saraca femeie duce „matura ceea infasurata in hartie fosnitoare de o culoare dubioasa”, iar el – adevarat gentlemen, ii duce poseta pe un umar ca pe o torba cu buruian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s