Linkuri pentru duminica

Dupa o pauza tehnica, „Linkuri pentru duminica” revine in forta. Vorba celor care sonorizeaza , la tv, publicitatea noilor sezoane ale unor emisiuni vechi.

Asadar…

Daca nu mai stiti ce sa faceti cu gramada de carti editate de „Cartea Moldoveneasca” sau „Lumina”, iar sa le aruncati va pare rau, iata 25 (!) de metode, destul de usoare, pentru a le reutiliza. Indrazniti!

In pana de idei? Dorinta nebuna de a posta fotografii mai deocheate pe Facebook? Nevoie de un loc unde sunt adunate toate laolalta: moda, design, muzica, chestii absolut irelevante? Treceti pe aici.

Un week-end reusit alaturi de copii, este acel week-end in care ati putut sa-i dezlipiti de la televizor sau calculator. Pentru aceasta, insa, aveti nevoie de un plan frumos. Ideile le gasiti aici.

Inainte de somn e bine sa citesti. Asa ne-a invatat profesoara de limba si literatura romana inca de prin clasa VI-a. I.L.Caragiale azi e mai actual ca niciodata. Radiografia unui tip de femei.

Parisul nocturn fotografiat din spatiu? Sahara de la inaltimea la care zboara visele noastre? Cineva fotografiaza si de la asa distanta de Pamant.

Pur si simplu priviti.

foto: de aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s