Let’s talk vintage!

Azi am tras o fuga la piata de vechituri. De fapt, ma porneam intr-o directie opusa, dar haosul asta cu troleibuzele de pe ruta 22 mi-au dat planurile peste cap. Dorinta mea de a descoperi ceva „nou” a fost, insa, mai mare decat lenea unei amiezi de (aproape) vara.

Deci, iata cu ce m-am ales: o fusta, 5 metri de dantela, un ibric, o pereche de botinasi, noi-nouti,  firma „Tocusor” (presupun ca sunt fabricati in Romania prin anii ’70 – ’80), o basma de lana, o poseta (cadva) eleganta (apropo, fabricata la Chisinau, anii ’50) si 3 „pupsici”, unul dintre care, cel cu pantalonii pe vine, e din anii ’60, mama a avut si ea). Bucuria mea nu are margini!

PS: shopping-ul a fost efectuat in timpul pauzei de masa

5 gânduri despre „Let’s talk vintage!

  1. Ce imi place sa merg pe la aceste pieti si sa gasesc „amintiri” , de „pupsici „si „nevaleashka” sunt desesperata tot cautindule. Din pacate neamurile nu inteleg de ce ma trage pe mine asa de tare la asa pieti.

  2. Am fost şi eu după primului articol „La shopping dupa istorie”. M-am uitat repede, deoarece mă grăbeam. Cel mai tare m-a înspăimântat momentele când un cumpărător întreabă ceva, vînzătorul îi reproşează cu: „Ce mai întrebaţi, dacă oricum nu cumpăraţi nimic.”
    Doresc ca atunci când voi avea în dispoziţiune puţin mai mult timp să mai trag o fugă pe-acolo.

    • In asa locuri nu trebuie sa te astepti la mare client service :) Dar, atunci cand esti cu adevarat interesat de ceva, ei o lasa mai moale si te ajuta.

  3. frumos,si mie imi plac lucrurile vintage,fac raiduri des pe la magazinele noastre de caritate dar rar ies cu ceva bun,desi pe parcursul anilor am acaparat si eu citeva lucruri deosebite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s