Numai lenea ne poate incurca sa salvam o viata de om

In viata intotdeauna trebuie sa lasam loc pentru minuni.

Eu cred in Mos Craciun. Nu in cel care ii va aduce Ilincai inca o papusa Barbie, ci in cel care aduce daruri pentru care nu e nevoie de loc sub brad. In Mos Craciunul care se misca usor, de la om la om, deoarece nu-l incurca sacul plin cu obiecte inutile.

Iarna aceasta, Mos Craciunul in care eu cred trebuie neaparat sa treaca si pe la un pui de om. Darul Mosului trebuie sa fie foarte mare si foarte scump – o viata. Acest dar are si un pret – 9000 de euro. Nici mult, nici putin.

Cred ca niciun cuvant nu va putea explica cat de mult as vrea ca Mosul sa poata aduce acest dar. Asa cum niciun cuvant nu poate explica suferinta unei mame care stie ca sta la marginea vietii, tinandu-si in brate copilul care abia s-a nascut.

In ultimii 5 ani, am asistat la doua cazuri  in care au fost stranse sumele suficiente pentru doua interventii chirurgicale petrecute peste hotarele Moldovei. Doi copii traiesc acum mai bine. Si asta datorita oamenilor carora nu le-a fost greu sa se miste din puctul A in punctul B cu o anumita suma de bani. Uneori, un drum in plus si 50 de lei pot face diferenta.

Tanti Nastea a postat link-ul cu reportajul filmat de fostii colegi de la JurnalTv despre acest caz. Eu ma ofer sa adun banii de la oamenii care nu vor sa-si bata capul cu mersul la banca sau care se incomodeaza s-o sune direct pe mamica bebelusului.

***

Le multumesc tututror celor care nu vor putea dormi linistiti, pana nu vor face ceea ce le sta in puteri pentru a ajuta un om sa traiasca.

3 gânduri despre „Numai lenea ne poate incurca sa salvam o viata de om

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s