Miroase a Craciun pe-aici

Design Mom

via

ikea

79 ideas

Enjoy Home

La Kiev sunt deja vitrine impodobite de Craciun. Azi in centrul Chsinaului o florarie a scos in strada, ca la iarmaroc, brazi artificiali. M-a trecut un fior dulce. Vine Craciunul! Asa cum este el – comercial, scump, patetic, dar tot Craciun ramane. Fiorul meu secret mai avea o cauza. Incepem si noi, incet, neoficial, sa mutam Craciunul pe 25 decembrie, ca sa ne bucuram impreuna cu cei care au avut noroc sa fie mai la Vest.

La noi in familie Craciunul isi face simtita prezenta in primele zile ale lui decembrie. De cand Ilinca e mai marisoara, am inceput sa decoram casa in ajun de Sf. Nicolae (6 decembrie), ca nu cumva sa ne prinda Mosu’ nepregatiti.

Da voi cand decorati casa de Craciun?

foto: unele bloguri si-au scos beteala si ghirlandele, gata sa atace sarbatorile; daca apasati pe unele link-uri veti gasi idei usoare si creative cum sa va decorati interiorul de Craciun.

5 gânduri despre „Miroase a Craciun pe-aici

  1. Si noi decoram dupa Mos Nicolaie :)) Am impresia ca copiii se vor satura pina la sarbatori de brad daca il decoram mai devreme :D Si in fiecare iarna facem jucarii si manual, desi colectam incetul cu-ncetul jucarii procurate de la pietisoare handmade germane care incep sa apara prin Londra din noiembrie :))

  2. noi decoram casa dupa Mos Nicolae in ajun de Craciun dar anul acesta ne mutam cu traiul in alta locuinta si tara, si se pare ca va fi fara decoratii dar in schimb vom avea un anturaj minunat, multa bafta la decorul de Craciun :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s