Before I Die…

Before I Die I want to…?

Intrebarea pe care ti-o pui intr-o clipa de ragaz. In drum spre casa. Noaptea, cand esti culcat, iar somnul nu-ti vine. La adunarea de parinti. La sedinta de planificare, la care nu mai razi de glumele inspirate ale sefului. Pe malul marii. Vara. In Turcia, pentru care ai strans bani 2 ani la rand. La usa medicului, care iti va prezenta rezultatele ultimuliui test de sange.

Daca nu te mai intrebi, inseamna ca ai murit. Si nu, nu te pipai. Nu-ti scoate mobilul si nu-ti suna sotul/nevasta/mama/ prietena/prietenul/copilul. Ei iti fac jocul. Ei au obosit sa mai bata la usa ta.

Candy Chang a incercat sa bata la usa unui oras intreg. Simplu, profund si fara mari cheltuieli. Iata un exemplu exceptional cum poate fi utilizat o casa abandonata. Proiectul a fost unul de succes, desi parca mi se incalcesc degetele cand il descriu in asa mod. Locuitorii din New Orleans au fost impresionati, emotionati si au invatat lucruri noi despre oamenii de langa ei.

Iti multumesc Candy Chang din partea orasului New Orleans pentru ca le-ai dat ocazia sa fie oameni vii.

Te asteptam cu drag si la noi.

via: guerrilla innovation

5 gânduri despre „Before I Die…

  1. tu stii ca raspunsul variaza in dependenta de ce ti se intampla la moment in jur

    ieri as fi raspuns poate altfel, azi sincer e greu sa nu spun si eu ceva banal gen as viziona un film bun sau as pleca cu familia, finii, cumetrii, prietenii intr-un club de noapte sa dansam nebunanic de parca nimeni nu ne-ar vedea… dar tu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s