Pionierat

Ree Drummond, este femeia care as fi daca nu as fi ceea ce sunt acum sau ceea ce visez sa fiu. Ree Drummond este cea care sta in spatele The Pioneer Woman, blogul cu cele mai delicioase fotografii, fie ele ale gogoaselor cu ciocolata sau a cailor care pasc pe pasunile Oklahomei. Un detaliu, nu lipsit de importanta, este faptul ca revista Forbes a numit-o una dintre cei mai influienti bloggeri americani, titlu cu atat mai important, cu cat in acest top au nimerit doar 3 femei.

sursa:www.midwestbooksellers.org

Ree Drummomd, pe langa talentul sau de naratoare, bucatareasa si mama a patru copii, are si talentul de a fi o femeie frumoasa, care nu a ezitat sa-si lase in dulap pantofii cu toc de 10 cm, pentru a incalta cizme de sotie de cowboy. In 12 ani de casatorie, care e mai degraba o aventura demna de filmele americane, s-a invatat sa gateasca mancaruri complicate si sa scrie despre toate peripetiile sale de oraseanca glamuroasa cazuta in plasa dragostei.

***

Imi este greu sa-mi imaginez asa o istorie de succes adaptata la realitatea moldovenesca. Desi, as fi prima care s-ar lansa intr-o astfel de aventura.

***

Trebuie sa recunosc ca visurile mele sunt impartite in doua. Unul ar fi sa ma instalez la tara si sa duc viata cea la care visam de mica, cu gospodarie, animale si piscina in fata casei. Sunt omul contrastelor. Vreau vaca, cal, grajd si piscina. Celalalt vis se intampla undeva pe Coasta de Azur, pe malul marii, mancand paste si desenand diverse accesorii.

Ree Drummond mi-a dat, insa, o idee. Ce-ar fi daca as pleca pe Coasta de Azur si, venind o data in vacanta in Moldova, in timpul unei vileagituri, intalnesc cowboy-ul pe nume Tolea, Vasea, Ion sau Colea, ma indragostesc si raman in Raciula, rn. Calarasi?  Asta ar fi o posibilitate. Slava Domnului, posibilitatile si combinatiile de posibilitati sunt infinite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s