Pasiune

Gradinaritul este ultima mea pasiune. Desi, „gradinarit” e spus foarte indraznet! Sunt un gradinar de apartament sau de balcon, cum vreti.

De cateva saptamani sunt in cautare de plante interesante, de ghiveciuri, de cani vechi, de site-uri cu idei, de inspiratie… Sambetele le petrec mutand florile de pe ferestre in baie, din baie la balcon, schimb solul, adaug ingrasaminte, pietricele si scoici pentru decor.

Dorinta mea cea mare este sa ies afara cu aceasta pasiune. In fata blocului avem o parcela de pamant, lasata in voia sortii. Desi, cativa vecini au iesit si au mai sadit cate ceva, nimic nu s-a prins. Sper sa fiu mai norocoasa! Dar despre aceasta aventura voi scrie sambata seara, revenind acasa dupa o zi petrecuta cu harletul in mana.

***

Pentru cei care si-au descoperit „fibra verde” si vor s-o alimenteze, le recomand cateva pagini inspirationale. Design Sponge are o categorie aparte dedicata florilor si plantelor de tot felul. Cum se zice, highly recommended. Apartment Therapy, biblia mea, nu are o categorie anume dedicata plantelor, in schimb aici gasesti zeci de idei si link-uri utile si creative. Pentru cei care nu inteleg gradinaritul doar de dragul frumosului si au nevoie de un scop nobil ca fundment al acestei indeletniciri, le recomand The Windowfarms Projects, o comunitate a celor care risca sa-si creasca rosiile si vinetele pe geam. Cum? Intrati, vedeti, insipirati-va si urmati-le exemplul!

***

Iar pe cei curiosi si indrazneti in ale design-ului interior, ii provoc la o „kokedama” (ca cea din fotografie)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s