YARDSALE #8

YARDSALE #8

obiecte inutile

obiecte aparent utile

brose din stofa...overdose

iarasi obiecte

Ilinca la primul ei YARDSALE

Ieri nu am putut rezista tentatiei care a rasarit odata cu perpectiva de a ma pricopsi cu cateva obiecte aproape inutile, mi-am spalat capul, m-am imbracat, m-am certat cu Ilinca de vreo 3 ori pana ea s-a imbracat si s-a incaltat si ne-am pornit spre YARDSALE. Primul din primavara aceasta.

La prima vedere, aceasta editie m-a bucurat mai mult decat celelalte. Erau mai multe haine scoase de prin dulapurile cuiva, erau  obiecte din ceramica (sunt o impatimita a ceramicii originale), erau si multe sapunuri hand-made, care aratau a natural, reviste interesante si cateva bijuterii pe care eu le-as fi cumparat …

Aici, insa, lista cu momentele care m-au bucurat la YARDSALE, s-a epuizat. Imbulzeala era foarte mare. Si daca mai aveai un copil de mana (sau doi, cum m-am trezit eu intr-un moment) era foarte greu sa te deplasezi. Muzica era prea tare, multa galagie si harmalie. In fine, Ilinca mea nu a rezistat si dupa o ora m-a tras cu toata puterea spre iesire.

In rest, preturile au fost, ca de obicei, nu de YARDSALE, ci mai degraba de un targ ce se vrea hype. Evenimentul a fost iarasi invadat de bijuterii dubioase, bentite cu fundite si floricele, carti postale cu inimioare, ingerasi si trandafiri…Intr-un cuvant, dorintele mele de om cu gusturi nu au fost satisfacute. Astept celelalte editii, care, conform logicii, ar trebui sa vina cu obiecte mai interesante, cu solutii mai originale si cu materii prime mai neconventionale.

PS: Fotografiile au fost facute de Ilinca. Cu exceptia primei si ultimii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s