Jos „Mister and Miss”!!!

Nu stiu cum procedeeaza alti parinti cu frica de Dumnezeu, eu, insa, imi invat fata ca viata e dura si ca lucrurile se spun pe nume. Ieri Ilinca a venit acasa foarte entuziasmata, cu o punga de plastic de visuri frumoase. Ieri, educatoarea i-a zadarat cu participarea la concursul pentru copii cu parinti cu un IQ de 0,2, care poarta falnicul nume de „Mister and Miss Nu Stiu Ce”. Evident contra plata. 1500 de lei inscrierea, plus costurile adiacente.

Eu nu stiu sa fiu diplomata atunci cand vad ca fetei mele i se baga in cap vata imbibata cu acetona. Raspunsul meu a fost scurt pe doi:

– Nu, atat timp cat eu sunt vie, nu! Dar eu vie am sa fiu inca multi ani inainte.

-Mamica-mamica, te rog, te rooog! De ce nu? de ce?

-De aia ca astea-s prostii, iar eu ca parinte refuz sa cresc un copil prost. Iata cand ai sa cresti si ai sa implinesti 18 ani, daca ai sa vrei ai sa faci prostii…da deocamdata, nicio sansa!

***

Nu stiu cat de pedagogic si convingator a fost discursul meu de mama, crescuta pe exemple ca Zoia Kosmodemianskaia si Pasha Morozov, insa acum stiu ca fata mea nu va participa la aceasta mascarada de prost gust. Si, cel mai important, ea stie ca nu va participa.

***

Abatere lirica: Mama mea a fost si mai dura. Ea i-a spus pe sleau: Ilinca, tu n-ai nicio sansa!

Iata aici eu protestez! Cu o mica rectificare insa: La noi, tu Ilinca draga, n-ai nicio sansa sa castigi. Mama ta e o zgarcita si salariul cu juriul nu si-l va imparti!

PS: Iata si cateva mostre de copii care au devenit monstri. Ele cu singuranta au participat s-au vor participa la asa concursuri.

monstru in roz

coco chanel is not dead

blue power

sursa: http://www.google.com

8 gânduri despre „Jos „Mister and Miss”!!!

  1. Vai de capul organizatorilor concursului. Nu e de mirare pana la urma…interesul comercial primeaza zi de zi. Nu conteaza ca, fetitele vor avea visele naruite dupa voting. Oameni buni…toti copiii sunt frumosi! Nu mai cautati metode aiurite de a face banii. SENTIMENTELE MAI CONTEAZA INCA!!!!

  2. In fuga, despre concursurile de frumusete pentru copii – Alo... BEBE!

  3. De acord, in principiu. Si in mine vorbeste dorinta ca altii sa se bucure de ceea ce mie mi-a lipsit. Mie de razboi imi era frica. Eu voiam rochie de printesa, ca cea de pe sapunul „Malivina”. Mama bineinteles ca nu avea bani de asa ceva.
    In schimb cu improvizatiile o duceam bine. Spectatoarea fidela era bunica. In fiecare seara de vara impreuna cu verisoarele ii demonstram adevarate spectacole pe prispa din fata casei.

    • amaranta, eu as spune mai degraba asa: copiii trebuie sa fie mai buni si mai frumosi decat parintii. Nu vreau sa-i bag in cap Ilincai visele mele, ci anumite valori. Avandu-le ea va decide ce e bine si ce nu…

  4. Amaranta, eu pot inca trece peste mania printeselor, cu „Miss-urile” insa e mai greu…Sunt categoric impotriva concurentei si nu inteleg ce poate fi frumos intr-un concurs la care se noteaza frumusetea, tinuta si mersul? Suntem niste cai scosi la targ? Las’ mai bine sa se joace de-a razboiul…e mai real, plus ca intotdeauna mi-am dorit sa fiu reporter de razboi si daca fata mea va decide intr-o zi ca vrea sa plece in locuri mai putin convetionale, eu voi fi doar pentru,

  5. De ce nu le organizati copiilor Miss fara bani? Ii chemi prietenii acasa si va jucati de-a „Miss si Mister”. Cand eram noi copii, voiam sa fim printese, ei vor sa fie miss. De ce nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s