Suzeta

„Pana cand e frumos si bine sa sugi?”

Am in vedere suzeta.

***

In comunitatea bloggerilor la scara mondiala a aparut o noua polemica: pana la ce varsta putem lasa copiii sa suga suzetele. Nu de alta, dar parca nu ii sta bine fashionistei si mondenei Suri Cruise (5 ani) sa marsaluiasca pe strazi cu un accesoriu neclar in gura.

Viata suzetei, pe care i-am luat-o Ilincai pe la doua luni, a fost scurta. Acum in schimb, cand o gaseste, pe sub pat sau intre 20 de detalii de jucarii vechi, o baga in gura, asa cum e, plina de praf si par de pisicca, si o suge cu atata placere, de parca a fost intoarsa de la san (vorba din popor).

Nu stiu de ca isi bat atat de mult capul blogerii din lumea mare de soarta lui Suri Cruise. Are parinti, se vor descurca. Desi, nu prea as avea inceredere in deplinatatea facultatilor mentale ale celor doi scientologi.

2 gânduri despre „Suzeta

  1. Cred ca unii parinti-superstari nu mai stiu cum sa socheze…Desi, in Belgia nu o data am vazut copii de 4-5 ani purtati in carucuor ci cu biberonul in mana…

  2. E bine pana pe la maxim 2 ani, zice stomatologul din mine. E frumos… mult mai putin! Cateva luni de supt suzeta cred ca e suficient pentru orice copil.
    Importante lucruri se dezbat la scara mondiala!… :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s