Sunt superstar

Desi lucrez in teliviziune si stiu cu ce se maninca aceasta zeama de peste, nu am norocul (sau nenorocul) sa apar in fata camerelor prea des. Aici mai trebuie sa adaog ca e tare greu sa ma convingi s-o fac. Si gasesc o mie de motive sa evit aparitia mea pe sticla. Iar dimineata cand trebuie sa ma scol si sa ma primenesc, blestem clipa in care am acceptat. Dar, cei care au aparut, cel putin odata, la lumina reflectoarelor stiu ca sunt vanduti Diavolului. O data si pentru totdeauna. E dulce, dragii mei, clipa, in care stii ca esti in emisie si oamenii te vad, te asculta, te judeca, te admira, te invidiaza.

***

In fine, astazi am fost invitata Desteptarii (JurnalTV), la rubrica „Blogojoy”. Am vorbit despre blog. Si mi-a placut :) Mai chemati-ma!

PS: inca nu am gasit alta modalitate de a posta linkul. Primit sa revin!

7 gânduri despre „Sunt superstar

  1. Inteleg sentimentul pe care il traiesti, ca si dorinta de a transmite mesaje. Eu insami iubesc lumina reflectoarelor si am avut parte de scena inca din copilarie. Si in prezent. Nu sunt un profesionist in domeniu, dar o iubesc.

    Eu zic sa uiti modestia si sa te recompensezi cu ceva pe sufletul tau, Diana. O cafea buna la un restaurant, un concert, o vizita, o esarfa, o carte noua… ceva ce-ti doresti! Este un principiu de crestere personala acela de a-ti da singur recunoastere pentru ultimul succes. E vorba despre stima si constiinta valorii, nu despre a maguli sau auto-maguli…
    Hai, du-te si bucura-te sincer de ceva! ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s