Asta da, MATINEU…

Cadrele noastre didactice mai au mult de lucrat pana la asa un matineu!

Fiind insa serioasa, pot sa spun doar un lucru: am ramas cu gura cascata. Literalmente. Si nu stiu ce m-a mirat mai mult, simtul artistic al educatorilor sau ovatiile parintilor…(?)

Multumesc Dumitritei, care a postat aceasta perla a pedagogiei americane pe Wall-ul meu facebookian, ca replica la postarea despre matineul de iarna a Ilincai.

3 gânduri despre „Asta da, MATINEU…

  1. Cred ca nu isi dau seama de influienta unor asemenea scene. La subiect: sa nu uitam ca copiii din aceasta cultura au o educatie emotionala diferita de cei de la noi, de aceea si „joaca” liber. Aici nu doar cadrele didactice au de lucrat, ci si parintii.

  2. Ca prezetare sunt exceptionali,pentru o vîrstă aşa de mică, s-au prezentat foarte bine. Însa mesajul? Care este el? Promovează violenţa, şi e de mirare că stau părinţii lor şi privesc asemenea scene. Cine vor deveni ei cînd vor creşte mari, dacă sunt încurajaţi să prezinte scene de violenţă?

    • Parintii de obicei stiu din timp ce scenete au copiii. Cel putin o parte din ei, stiu. In cazul in care matineul a avut loc cu ASA sceneta, inesmna ca lor le-a placut ideea si ca nu au gasit nimic rau in ea…Noi am avut asa un caz la matineul de iarna, unde cateva fetite au jucat intr-o sceneta, sensul careia era unul departe de ceea ce ar trebui sa dezvoltam in fiicele noastre…Parintii insa au fost extaziati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s