duminica/yardsale/craciun

Am avut o duminica deosebita. Una din acele duminici cand te simti bine si cald, cand iti place sa privesti televizorul, cand poti manca o prajitura fara a te gandi la cele cateva sute de calorii in plus, cand te poti plimba dintr-o camera in alta fara treaba, cand copilul e langa tine si tu esti copil. Am avut o duminica la mama acasa.

***

Am fost la yardsale. Nu, asa: am fost la „yardsale”. Am fost si am ramas dezamagita. Eu cand merg la yardsale vreau sa cumpar lucruri uzate, pahare fara pereche, cani de ceai din epoca sovietica, cravate pioneresti, poate niste gulerase din dantela de la uniforma de altadata, niste sandale din care purtau fetele pe timpuri, vreo doua numere ale revistei „Femeia Molovei”, niste manuale de „Istorie noua”, bluze inflorate, genti de piele, sticle de la chefir si lapte. Normal ca nu am gasit nimic din cele enumerate. Am gasit doar bijuterii hand-made. De care sunt satula. Numai FIMO peste tot, numai ursuleti, soricei si iepurasi, floricele, bentite, margeluse. Toate la fel, vesele, colorate si pozitive. S-au scapat moldovenii la accesorii din lut polimeric si nu se pot opri. Astept un yard-sale veritabil. Cu preturi de yardsale. Adica de la 10 lei la 200 maximum. Si nu cum am vazut azi, o bluza vadit purtata, la 200 de lei! Yardasale inseamna sa poti cumpara un set de accesorii pentru ceai (vas pentru zahar si vas pentru frisca) din argint cu doar 2 euro.

***

Craciun fericit! Inca o data. Chiar daca maine incepe o noua saptamana, e ultima saptamana din acest an. Avem 5 zile pentru a scrie povestea lui 2010. Curaj!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s