Azi e duminica! Educam gustul estetic la copii.

Afara e duminica! Facem tot posibilul ca si in casa sa fie duminica si nu oarecare alta zi. Iar, daca cineva se scoala duminica si primul lucru pe care il face e sa mature la bucatarie, atunci numai biserica poate corecta astfel de comportament. Vreo doua luni de mers la slujba in fiecare duminica si, vezi cum nu uiti o viata, cat de pacat e sa faci curat in aceasta sfanta zi.

Afara nu e numai duminica, dar e si posomorat. Pentru astfel de zile, eu strang tot sezonul cald idei de activitati creative pe care le voi face impreuna cu Ilinca. Posibilitati sunt doua. 1. Nu ne sperie umezeala de afara si mergem undeva; 2. Ne sperie vremea de afara si ramanem acasa si facem ceva cu mainele noastre.

Pentru prima varianta eu am doua destinatii, care, pe deasupra, ofera posibilitatea parinitlor sa se odihneasca:

*cafeneaua Delice d’ange. Aici este un teren de joaca, desi minuscul, e bine echipat. Insa, marele plus sunt figurile din gips pe care copiii pot sa le coloreze si sa le ia acasa. Cat Ilinca vopseste, coloreaza, eu stau cu laptopul in fata si navighez pe net (este WIFI) sau citesc vreo revista, tot din colectia cafenelei. Asa o dupa amiaza, burghezo-creativa, ne costa in jur de 100 de lei.

** Azur Art butik nu este doar un magazin de materie prima pentru cei pasionati de arta si creatie, Azur Art ofera si master-classuri pentru maturi si copii in fiecare duminica (sau aproape). La un astfel de atelier copiii pot invata cum se face un semn de carte, o lampa, cum se decoreaza un bostan de Halloween sau cum se confectioneaza o decoratiune de Craciun. Chiar azi este un master- class pentru copii, insa la el am intarziat deja. Deci, atentie, Azur Art butik tine master-class-urile duminica dimineata, de la 10 la 11. Pretul unui atelier e de 50 de lei.

Lista de idei creative pentru o duminica posomorata petrecuta acasa, o voi expune duminica viitoare. Don’t miss it!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s