Creez, deci exist.

Foto: din arhiva personala, toamna 2010

Visez la ziua cand voi inceta sa am un job si-mi voi dedica tot timpul confectionarii unor lucruri, mai mult sau mai putin, utile. Pana atunci, insa,  ma multumesc cu cateva minute pe zi de impletiti, cusut, crosetat, decupat, lipit, ciocanit, vopsit sau sfredelit.

In acest week-end, in loc de curatenie, aveti doua alternative: sa iesiti din casa si sa va „uniti cu natura” (sau, cum zice o prietena, „cu cosmosul”) sau sa ramaneti acasa si sa mesteriti ceva. A treia varianta e optionala, dar si cea mai buna: sa iesiti din casa si sa mesteriti ceva la aer curat!

Atentie! Copiii vor fi extrem de curiosi sa vada cu ce va ocupati si, odata ce au vazut, foarte entuziasmati sa incerce si ei. Elanul lor, insa, nu va dura foarte mult, deoarece la un moment dat vor intelege ca nu pot face foarte multe singuri si se vor enerva. Deci, inarmati-va cu multa rabdare, argumente si, foarte important, dispizitie buna.

Iar pentru cei in pana de idei, iata cateva link-uri care mie imi plac foarte mult si unde gasesc inspiratie si solutii pentru zilele ploioase: zakka life si bkids. Si un mic bonus din partea casei, blogul Barbarei Berrada, designer, mamica si frantuzoaica. Trec pe la ea doar ca sa ma inspir.

4 gânduri despre „Creez, deci exist.

  1. As fi pus Un „like” ca altfel e nu shtiu cum E mai complicat sa-ti exprimi un feeling, un LIKE mare, te intseleg perfect!!! iar poza cu impletitura imi place tare…. Apropos, ce ai mai facut cu „rama” sau mai bine zis fereastra ceea….?!

  2. ooo,DA! Zilele ploioase, chiar dacă mă încântă, sunt cea mai potrivită perioadă pentru a inventa ceva.

    Pentru mine, toamna aceasta e GoblenTime!

    Merci pentru post, am înţeles că nu sunt singură ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s