VIPuri in sos modovenesc

Daca esti o persoana cat de cat publica si n-ai ce fac intr-o seara de vara, atunci accepta invitatia de a participa la orice fel de „event” agrementat cu VIP-uri si vip-usori locali. Si…nu vei regreta!

VIP FASHION AWARD este la 5-a sa editie. An de an, cinci ani la rand, aceeasi oameni se intalnesc pentru a-si imparti premii de care nimeni nu are nevoie. Aceeasi oameni canta pe scena, aceeasi oameni vorbesc de pe scena, aceeasi oameni sunt stilati, frumosi, destepti. Si asa in vecii vecilor, amin.

In orice caz, daca vrei sa vezi tinute lipsite de orice gust, care ori se incretesc pe salele prea generoase ale unor „vedete”, ori atarna sau daca vrei sa te asiuguri ca doamnele scenei moldovenesti nu au auzit despre a)celulita si metodele de combatere a ei b) un zambet alb si stralucitor c) par ingrijit, fara capete arse si radacini de o culoare dubioasa, atunci accepta invitatia si vin-o la oricare eveniment ce are in titlu falnicul cuvant VIP!

In fine, nu am inteles un lucru, ce cauta prim ministrul si presedintele interimar la asa un eveniment „lumesc”?

PS: Si daca tot am un blog in care se vorbeste, mai mult sau mai putin, despre copii, vreau sa justific postarea data:1) o seara petrecuta la mondenitati moldovenesti este, de cele mai multe ori, o seara pierduta 2) daca ai de ales intre a petrece o seara langa copilul tau sau a admira beau-monde-ul supt din deget, alege timpul petrecut  in familie 3) copiii mei si ai tai nu trebuie sa stie de existenta unor astfel de specii (chiar si pe cale de disparitie).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s